نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

سرنوشت گابریل پین در استقلال چه می‌شود؟| مربی ایتالیایی جاپای استراماچونی گذاشت

  • کد خبر: ۸۲۸۹۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۷
سرنوشت گابریل پین در استقلال چه می‌شود؟| مربی ایتالیایی جاپای استراماچونی گذاشت
خبر‌های ضد ونقیضی درباره ناراحتی گابریل پین، مربی ایتالیایی تازه به خدمت گرفته شده از سوی استقلال شنیده می‎شود و بعید نیست او به سرنوشت استراماچونی در استقلال گرفتار شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بازیکنان استقلال نقل قول‌های جالبی از مربی ایتالیایی تازه‌وارد این تیم بر زبان می‌آورند و از او به عنوان معماری برای ساخت تیمی قابل اعتنا با دژ دفاعی غیر قابل نفوذ یاد می‌کنند.

گابریل پین که از فصل گذشته زمزمه‌های حضورش در استقلال داغ شده بود و هر بار به دلیلی با مانع برای این حضور مواجه می‌شد، در آستانه بازی با الهلال به اردوی این تیم در امارات اضافه شد و کار رسمی خود را با آبی‌ها استارت زد.

مربی ایتالیایی حال حاضر استقلال که سابقه حضور در جمع دستیاران جزاره پراندلی در تیم‌های پارما و فیورنتینا را در کارنامه دارد و در تیم ملی این کشور نیز به عنوان دستیار حضور داشته، اکنون با استقبال ویژه‌ای از سوی بازیکنان مواجه شده است؛  بازیکنانی که قابلیت فنی این مربی ایتالیایی را کاملاً باور دارند و از موفقیت در کنار او با زوج فرهاد مجیدی و گابریل پین کاملاً امیدوارانه صحبت می‌کنند.

پین که خود را کاملاً علاقه‌مند به کار نشان داده، هر چند نتوانسته با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی با هواداران پرشور استقلال برخورد کاملی داشته باشد اما در گفت‌وگوهایی که با بازیکنان داشته از این استقبال خود را شگفت‌زده نشان می‌دهد.

او که برنامه‌های تمرینی کاملی برای هر جلسه تمرینی در نظر دارد، شیوه‌های دفاعی جالبی را برای بازیکنان این تیم در نظر گرفته که بازیکنان حتی باتجربه این تیم که سابقه همکاری با چندین مربی را در کارنامه دارند نیز از آن به اتفاقی که می‌تواند آینده این تیم را قابل اتکا نشان دهد، یاد می‌کنند.

البته در این میان صحبت‌هایی مبنی بر نارضایتی این مربی هم به گوش می‌رسد. امکانات تمرینی استقلال این مربی را راضی نمی‌کند. از طرفی هم هنوز محلی برای اسکان پین تهیه نشده و او در هتل اقامت دارد!

همین مسائل این مربی ایتالیایی را ناراضی و عصبانی کرده است اما از آنجایی که با استقلال قرارداد دارد به تمرینات می‌رود و خیلی منظم در کنار استقلالی‌ها به کار خود ادامه می‌دهد.

فرهاد مجیدی هم سعی می‌کند با انتشار استوری و همچنین عکس تمرینی استقلال که او را با گابریل پین در یک قاب نشان می‌دهد، به شایعات در خصوص نارضایتی پین پایان دهد.

البته در میان این نارضایتی در بعد فنی مهم‌ترین موضوعی که این روزها پین روی آن پافشاری دارد، بحث دفاعی و تمریناتی در این جهت برای تقویت تیم است. شاید یکی از ضعف‌هایی که در فصل گذشته استقلال در خصوص آن به دردسر دچار شد، موضوع ساختار دفاعی این تیم بود.

مربی ایتالیایی استقلال که آمده تا نیمکت فرهاد را تکمیل کند این روزها مهم‌ترین ضعف استقلالی‌ها را در بخش دفاعی تشخیص داده و در تمرینات سعی می‌کند این جناح را تقویت کند. به این ترتیب فرهاد هم کمی از نگرانی‌اش کمتر می‌شود. هرچند که اگر کمبود امکانات و مسائل جانبی پین را فراری ندهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->